Новини Івано-Франківська та області

Великодній бенкет: поради щодо запобігання харчовим отруєнням під час святкування

Незабаром віряни святкуватимуть Великдень. Господині активно готуються до свята, виготовляючи традиційні страви, такі як паски, крашанки, шинка та інші смаколики. Щоб свято не принесло проблем зі здоров'ям, важливо дотримуватися кількох простих рекомендацій. На Facebook-сторінці Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб поділилися порадами, як уникнути харчового отруєння під час святкування Великодня.

Щоб знизити ризик харчового отруєння під час святкування, варто дотримуватися таких рекомендацій:

Нагадаємо, коли в цьому році віруючі східного обряду святкуватимуть Радоницю.

Читайте також